Her Okula ve Parka Bir Havuz

07 October 2015 Yayımlayan : Sermedhavuz

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Yüksek kalite ve kusursuz hizmet anlayışı ile 7.senemizi de gururla geride bıraktık. 50.000 çocuğumuza yüzme eğitimi verdik. Türkiye ve dünyada bir ilki gerçekleştirip okul bahçelerine ve yerel parklara yüzme havuzları kurduk. Spor aktiviteleri gerçekleştirdik. Çocukları havuza değil havuzu çocukların ayağına getirdik. Türkiye’nin dört bir tarafındaki belediyelere özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine devlet okullarına eğitim ve hizmet amaçlı havuz lar kurup yüzme eğitimleri verdik.

ŞİMDİ BİR HAYALİMİZ VAR; ’HER OKULA VE PARKA BİR HAVUZ’

Yüzmenin çocuklara sağladığı yararları hepimiz bilmekteyiz.

Sosyal Gelişme: Çocuklarımızın aynı ortamlarda yaşayarak, birbirlerinden olumlu yönde etkilenmelerine ve arkadaş olmal
arına
katkı sağlamak.

Duygusal Gelişme: Çocuklara öğretilen beceriler ile,sorumluluk duygusu ve kendilerine olan cesaret ve özgüveni kazanmalarına yardımcı olmak ve hayatları boyunca  unutamayacakları çocukluk anılarının oluşmasın fırsat vermek.

Yetenek Gelişimi: Spor ve aktiviteler aracılığı ile yeni beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1144″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Bu gerçekler ülkemizde yüzme sporunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor ve  bu gerçekleri  göz ardı etmeden bu imkanı çocuklarımıza sunmak zorundayız.

Hayallerimiz uğruna biz üzerimize düşen görevi  yapıyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !